Novosti

Dermapip krema – osvojila certifikat “Odabrale mame” i nagradu Value4Money

Novosti   |   autor: PIP   |   15.12.2022.

Dermapip krema dobila je veliko priznanje u obliku certifikata “Odabrale mame” u studenome, a u prosincu mu je pridodala i nagradu Value4Money.

9. prosinca osvojili smo nagradu Value4Money u kategoriji “Posebna njega za lice” prema odluci stručnog žirija velikog natječaja u organizaciji miss7 – za našu Dermapip kremu! Jako smo sretni i ponosni zbog toga jer je Dermapip krema naprosto sjajna, no ostala je nekako samozatajna u žestokoj konkurenciji naših drugih proizvoda – nije (do sada!) došla do izražaja koliko svojim sastavom i učincima to zaslužuje. Dermapip krema prava je blagodat za prvenstveno suhu, osjetljivu, umornu i zreliju kožu, a licu donosi intenzivnu regeneraciju i umirenje te blagi anti-age učinak. Najbolje što med, propolis i matična mliječ, uz potporu pantenola, cvjetova nevena i kamilice te kakao maslaca, mogu donijeti koži.

Prvo smo u studenome za nju osvojili certifikat “Odabrale mame”. A mame je nisu odabrale samo zbog njenih benefita za lice, već i zbog toga što se sjajno bori s pelenskim osipom (kao i s drugim iritacijama kože), a odlična je i za prevenciju i terapiju strija u trudnoći.

Sad je evo stigla i nagrada Value4Money – jer Dermapip krema je baš to! Samo pogledajte njene sastojke i njenu cijenu – i sve će vam biti jasno. Tako da ako ikad imate nedoumica za darove – s Dermapip kremom (i istoimenim losionom koji je mazivija varijanta za cijelo tijelo) – teško da možete pogriješiti. Krema je top i sve smo vam o njoj napisali, a Dermapip losion za tijelo divan je kako za bebice, tako i za kožu baka i djedova (ali i sve generacije između) – pa razmislite koga biste sve mogli usrećiti s njim(a), a uvijek, naravno, možete usrećiti i sebe.

Moramo zahvaliti miss7, organizatoru natječaja Value4Money na pozivu, na nagradi kao i na krasnoj dodjeli nagrada. Na fotografiji je naš direktor Domagoj Bračić nakon preuzimanja nagrade, a za odličnu fotku – hvala Pixsell.