Novosti

Ublažite Post-COVID sindrom uz proizvode iz prirode

Novosti   |   autor: PIP   |   18.02.2022.

Post-COVID sindrom češće se javlja u osoba koje su preboljele teži oblik bolesti COVID-19, rjeđe i u blažoj formi kod osoba koje su imale lakši oblik bolesti.

Znanstvene studije provedene na temu COVID-19 bolesti sve više govore o mogućnosti Post-COVID sindroma i njegovim simptomima. Pokazalo se da gotovo jedna trećina osoba koje su preboljele COVID-19 pati od nekog oblika Post-COVID sindroma. Neki od najčešćih simptoma su dugotrajan gubitak okusa i mirisa, kroničan umor, pad koncentracije i kognitivni poremećaji.

COVID-19 primarno je bolest dišnog sustava, ali nakon oboljenja dolazi do kaskada reakcija, utječući na mikrocirkulaciju, koje mogu zahvatiti sve organske sustave. Nakon faze akutne bolesti, mogu zaostati neki fizički i psihički simptomi. Osobe s izraženim Post-COVID sindromom imaju povećan rizik od stvaranja ugrušaka, što može dovesti do teških stanja i bolesti poput plućne embolije ili moždanog udara. I kod osoba sa slabije izraženim simptomima Post-COVID sindroma, simptomi značajno utječu na kvalitetu života pojedinca pa posredno i obitelji.

Najčešći fizički simptomi Post-COVID sindroma su umor, iscrpljenost, nedostatak energije, gubitak daha, bol u prsima i kašalj. Također su značajni i kognitivni simptomi, poput povećanog osjećaja anksioznosti i tjeskobe, nesanice i pada koncentracije.

Sama duljina Post-COVID sindroma i vrijeme potrebno za oporavak izuzetno je individualno i ovisi od osobe do osobe, često i o težini akutne faze bolesti. Što su simptomi akutne bolesti bili ozbiljniji, to je potrebno više vremena za cjelokupni oporavak organizma. Međutim, jačanjem imuniteta i konzumiranjem provjerenih dodataka prehrani, oporavak se može začajno ubrzati.

Proizvodi iz prirode, osobito pčelinji proizvodi, poput matične mliječi, propolisa i meda, značajno utječu na očuvanje vitalnosti i jačanje imunosnog sustava. Kako biste ubrzali i olakšali svoj oporavak od Post-COVID sindroma, pomoći vam mogu Farmakol proizvodi koji su prirodna riznica aktivnih tvari za očuvanje zdravlja.

Kardiopip kapsule kombinacija su koenzima Q10, flavonoida iz propolisa i vitamina B1. Ovakva inovativna kombinacija već nakon nekoliko dana korištenja ublažava simptome stresa i umora, daje energiju i povećava aerobnu snagu. Dugoročnim korištenjem, Kardiopip kapsule jačaju krvožilni sustav, preveniraju agregaciju trombocita i nastanak ugrušaka i mikrougrušaka, sudjeluju u očuvanju snage srčanog mišića i normalne funkcije srca.

Royalpip med snažan je prirodni biostimulator, jača imunosni sustav, povećava psihofizičku kondiciju i vitalnost organizma, vraća snagu, poboljšava krvnu sliku, pomaže pri oporavku jetre i krvožilnog sustava. Velik udio matične mliječi, propolisa i cvjetnog praha čini Royalpip visokovrijednim proizvodom. Preporučuje se kod pada imunosti, iscrpljenosti organizma, povećane psihičke i tjelesne aktivnosti i osobama izloženim stresu.

Gelee Royale Zn-D3, sprej preventivno podržava otpornost organizma, smanjuje sklonost upalnim procesima i virusnim infekcijama, doprinosi stvaranju energije i potiče stanični metabolizam. Terapijski, potiče brži oporavak organizma u fazi bolesti. Cink i vitamin D3 se preporučuju kao intenzivna pomoć tijelu i podrška imunosnom sustavu. Nakon COVID izolacije bitno je nadomjestiti manjak vitamina D uz pojačano uzimanje suplemenata vitamina D. Doći će do smanjenja umora i iscrpljenosti te poboljšanja općeg stanja organizma.

Imunalpip sirup podržava funkciju imunosnog sustava te utječe na zaštitu organizma od dodatnog stresa uslijed negativnih simptoma Post-COVID sindroma. Ova bezalkoholna kombinacija meda, matične mliječi, vitamina C i cinka štiti i najmlađe, jer se može koristiti od navršene 1. godine života.

Feropip sirup sadrži željezo, vitamin C, med i sok aronije. Jača imunost i utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti organizma, doprinosi metabolizmu energije, transportu kisika i normalnoj kognitivnoj funkciji. Bez konzervansa i alkohola za djecu od 1. godine, trudnice, dojilje i odrasle.