Kod promjena na koži - Dermapip plus kapi

  |   autor: PIP   |   07.05.2021.

Dermapip plus su biljne kapi standardiziranog ekstrakta propolisa, ekstrakta nevena i ulja čajevca koje ima snažno protubakterijsko i protugljivično djelovanje.

Dermapip plus kapi namijenjene su za vanjsku uporabu uslijed pojave infekcija kože uzrokovanih gljivicama, plijesnima, bakterijama i nekim drugim mikroorganizmima u odraslih i djece.

 

Nakon uboda insekata pospješuju zarastanje manjih ozljeda i oštećenja kože.

Umiruju iritaciju kože, smanjuje svrbež, osjećaj neugode i sprječavaju upalni proces.

 

Uslijed pojave gljivičnih infekcija kože na rukama, trupu, kožnim pregibima, stopalima i između prstiju, praćenih crvenilom, ljuštenjem i oteklinom ili pojavom svrbeža i mjehurića.

Dermapip plus kapi sprječavaju daljnje širenje gljivica,potiču regeneraciju kože i zarastanje. Smanjuju iritaciju i nadraženost kože te ostale simptome koji nastaju uslijed   gljivičnih infekcija.

 

Propolis ima protuupalno, protubakterijsko i protugljivično djelovanje. Pomaže u zacjeljivanju rana,kožnih oboljenja i opeklina. Odlično je sredstvo za smirivanje iritacija na koži nakon uboda insekata. Prirodni je anestetik te osim što pomaže u zacjeljivanju rana, propolis umanjuje i bol na oboljelom mjestu

 

Ulje čajevca - protiv gljivica
Ulje čajevca ima antiseptička i fungicidna svojstva i spada u jedno od najdjelotvornijih prirodnih sredstava u borbi protiv gljivica na noktima. Antiseptička i antibakterijska svojstva još su prepoznali Aboriđini koji su ga koristili za saniranje ozljeda, ugriza i uboda insekata.

Neven djeluje protuupalno, a djelotvoran je kod bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija. Stoljećima se primjenjuje za liječenje kroničnih rana, ogrebotina na koži, suhe kože, psorijaze, uboda, ozeblina, čireva, bradavica i akni.

 

Dermapip plus kapi možete pronaći u ljekarnama, našim poslovnicama ili putem webshopa.