Novosti

PIP izlagač na Eko sajmu u Nürnberg

Novosti   |   autor: PIP   |   14.02.2020.

Tvrtka PIP se i ove godine našla uz bok velikih izlagača na jednom od najvećih međunarodnih Eko sajmova u svijetu BIOFACH-u koji se održava od 12.-15. veljače u Nurembergu. BIOFACH je sajam na kojem se afirmiraju proizvođači s EKO certifikatom i sklapaju poslovi sa kupcima visokih zahtjeva.

''Ovo je druga godina za redom kako izlažemo na BIOAFCH-u i to kao izlagači u sklopu izložbenog prostora Hrvatske gospodarske komore. Ohrabreni poslovnom suradnjom koja je započela upravo na prošlogodišnjem sajmu vrlo rado smo se odazvali i ove godine" rekao je direktor PIP-a Domagoj Bračić.

 



Posjetitelji se na sajmu, između ostaloga mogu pobliže upoznati s proizvodima PIP-a koji nose eko certifikat: Eko kremasti masti med s dodatkom đumbira/limuna i eko kremasti med s dodatkom cimeta, Gelee Royale - kapi matične mliječ te propolis u spreju.

''Na zapadu je konzumacija meda na zavidnoj razini baš kao i ponuda. Stoga, kako bi privukli pozornost i zainteresirali kupce želimo se izdojiti sa specifičnim proizvodima iznimne kakvoće" naglasio je Bračić.


Osim izlaganja i predstavljanja novih proizvoda s eko certifikatima, sajam BIOFACH iznimna je prilika za razmjenu znanja i iskustava u eko/bio segmentu koji je i u konstantnom porastu na tržištu.

 "Zahtjeve tržišta nije lako zadovoljiti, no sinergijom novih znanja i vještina te s tridesetogodišnjim iskustvom uspješno odgovaramo na sve izazove s kojima se susrećemo" zaključio je direktor PIP-a Domagoj Bračić.