Novosti

Sjednica HUP-a u PIP-u

Novosti   |   autor: PIP   |   18.11.2019.

DOKUMENT: HUP/5

DOKUMENT: HUP/3

DOKUMENT: HUP/6

DOKUMENT: HUP/8

Hrvatska udruga poslodavaca održala je svoju 10. sjednicu Izvršnog odbora u sjedištu tvrtke PIP u Pisarovini.

Direktor Domagoj Bračić, pozdravio je uvodno prisutne članove, a zatim je gospodin Ivan Bračić, osnivač tvrtke i vlasnika, a ujedno i član izvršnog vijeća HUPa,  prije početka sjednice, održao kratku prezentaciju poslovanja u kojoj se nadovezao na tridesetu godišnjicu poslovanja tvrtke PIP koja se obilježava ove godine.

 

Prilikom prezentacije osvrnuo se i na stanje u pčelarskoj industriji, u kojoj tvrtka PIP apsolutni lider. Takvu poziciju je zaslužila dugogodišnjim radom na razvoju pčelarstva, promociji i razvoju inovativnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda  - meda, propolisa, matične mliječi, voska i peludi.

 

Nakon održane sjednice, predsjednici HUPa Gordani Deranja, uručena je skulptura Zahvala pčeli. Ista skulptura uručena je i načelniku opčine Pisarovina, Tomislavu Kovačiću u znak zahvalnosti za dugogodišnju suradnju.

Gordana Deranja, predsjednica HUPa, i Ivan Bračić, osnivač tvrtke PIP i član izvršnog odbora HUPa

 

 

Članovi HUP-a imali su priliku obići proizvodni pogon u kojem se, između ostalog, proizvodi Farmakol linija dodataka prehrani i prirodne kozmetike te laboratorij opremljen za provođenje brojnih analiza meda i ostalih pčelinjih proizvoda kojima se garantira visoka kvaliteta finalnih produkata.

Obliazag proizvodnog pogona

 

Svi prisuti izrazili su zadovoljstvo viđenim te čestitali gospodinu Bračiću na tridesetogodišnjem uspješno poslovanju te zauzimanje vodeće pozicije u pčelarskoj industriji.