Edukacija

Matična mliječ – imunitet i vitalnost

Edukacija   |   autor: PIP   |   02.09.2019.

Potaknite dobre navike i krenimo zajedno zdravo uz PIP proizvode linije Farmakol s matičnom mliječi.

Početak svake školske godine je stresno razdoblje za djecu i roditelje. Kako bi povratak u školske klupe, vrtiće i na radna mjesta prošao bez muke po imunitetu  potrebno je na vrijeme ojačati imunitet.

Matična mliječ je moćna, sadrži razne aminokiseline, hranjive tvari, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge tvari zbog kojih je naše tijelo zdravo i u formi,  konzumiranje će spriječiti razne bolesti, ali i povećati ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice, usporava proces starenja. Potiče stanični metabolizam,povećava ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu, održava vitalnost organizma.

Matična mliječ se najčešće koristi kod pada imuniteta, kronične iscrpljenosti organizma, kod povećane psihičke i fizičke aktivnosti,  te pojačanog stresa.

 

Matična mliječ ampule za dijecu i za odrasle

 

 

 

 

 

Farmakol Imunalpip plus sirup

 

Mednopropolisni sirup namijenjen je jačanju imunološkog sustava. Uz med i propolis i matičnu mliječ u svom sastavu sadrži i prirodni sok aronije, te cink i vitamin C koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora.  Za djecu već od 1.godine života i odrasle.

 

 

NOVO  u liniji Farmkol - Farmakol Gelee Royale matična mliječ kapi

 

100% prirodan proizvod jedinstven po sastavu, najbrža apsorpcija i najveća iskoristivost matične mliječi!

Za mlade i odrasle s aktivnim životnim stilom, prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari. Matična mliječ u obliku kapi  omogućava jednostavnu i djelotvornu primjenu. Pomoćne tvari stabiliziraju svježu matičnu mliječ a ujedno i omogućuju izravno ulaženje matične mliječi u krvotok te veću iskoristivost njezinih biološki aktivnih sastavnica.

 

Vuše na https://www.pip.hr/proizvodi/farmakol_dodaci_prehrani/12