Edukacija

Jednostavnim receptom do imuniteta!

Edukacija   |   autor: PIP   |   26.03.2016.

Uz svakodnevno korištenje tople vode u koju ste dodali med sa sokom limuna poboljšajte probavu, eliminirajte toksine iz tijela i zaštitite se od infekcija mokraćnih putova.

Med ima preko 180 različitih tvari, mnogobrojnih organskih kiselina, različitih vitamina, minerala, enzima, voska, peludnih zrnaca i eteričnih ulja. Zbog skladnog sastava, med je biološki vrijedna hrana za djecu i odrasle. Poboljšava rad svih organa, jača otpornost organizma, čisti krv od toksina i olakšava resorpciju mnogih djelatnih tvari (lijekovi, vitamini, hormoni, aktivne tvari iz ljekovitog bilja).

Med je osim što je lako probavljiva namirnica, koristan i zbog svojih antibakterijskih i antioksidativnih svojstava.

Vitamin C iz limuna doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava kao i stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, kostiju i kože.

Sinergijsko djelovanje meda i vitamin C, kojim je limun iznimno bogat, vrlo je učinkovito u borbi protiv prehlada i pri olakšavanju tegoba virusnih oboljenja.

Pogledajte više o istoj temi:

http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/pila-je-vodu-s-limunom-i-medom-na-prazan-zeludac-godinu-dana-rezultati-su-nevjerojatni-997117