Novosti

Dan svetog Ambrozija

  |   autor: PIP   |   07.12.2023.
Visit link

Danas, 7. prosinca obilježava se dan svetog Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara. Sveti Ambrozije, čuvaj naše pčele i pčelare! Medno, medno!

MORE


Visit link

U Ministarstvu poljoprivrede Hrvatska zajednica inovatora dodijelila je 12. srpnja nagrade „Inovacija godine“ za 2022. godinu u 4 kategorije (inovatori pojedinci - fizičke osobe, mali gospodarski subjekti, srednji i veliki gospodarski subjekti te javne ustanove). U kategoriji „Inovacija godine malog gospodarskog subjekta“ nagradu je osvojila inovacija BeeSmoke tvrtke PIP d.o.o. autora Ivana Bračića. BeeSmoke peleti koriste se u pčelarstvu kao inovativno peletirano gorivo za dimilicu, uz niz prednosti koje omogućuju, olakšavaju i ubrzavaju biotehnološke zahvate u radu s pčelama. Inovacija je prepoznata i tražena na domaćem i stranom tržištu.

MORE


Najbolje za bebe i djecu od PIP-a i Farmakola

  |   autor: PIP   |   28.03.2023.
Visit link

PIP je ušao u svoju 34. godinu poslovanja s medom, propolisom, matičnom mliječi i svime povezanim uz nektar bogova, kako su stari Grci zvali med. No, tu je utkano i gotovo stoljeće ljubavi prema pčelama i pčelarstvu što je temelj ove poslovne priče. Razvili smo kroz godine i apiterapijsku liniju Farmakol koja samo što nije dostigla 40 proizvoda u sastavu.

MORE


Spas za Vaše mišiće…

  |   autor: PIP   |   28.03.2023.
Visit link

Proljeće je stiglo, pravo je vrijeme za podsjetiti na prednosti Farmakol Musculpip emulgela, jer i oni kojima je zima bila razlog da smanje svoje trčeće ili sportske aktivnosti, spremaju se ponovno van. No, tu leži i zamka. Buđenjem prirode aktivira se i naše tijelo, no treba ga i dovoljno dobro probuditi i pripremiti da bi adekvatno odgovorilo na zadatke koje mu zadajemo.

MORE


Visit link

Farmakol Sinbiotik su tablete za žvakanje, jedini takav sinbiotik na tržištu što mu jamči – brzinu djelovanja i maksimalnu iskoristivost. Namijenjen je djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli starije osobe jer dobra probava s godinama slabi – Farmakol Sinbiotik dodatak je prehrani doslovno za cijelu obitelj, tko god imao neugodnosti ili problema s crijevima.

MORE


Sve najbolje!!!

  |   autor: PIP   |   24.12.2022.
Visit link

Dragi prijatelji PIP-a i Farmakola, dragi ljudi koji volite naše proizvode, dragi partneri i suradnici,u ime kompletne, sad već jako velike PIP ekipe u Hrvatskoj i susjednim zemljama, želimo vam najljepše blagdane u krugu obitelji i dragih ljudi, sretan Božić i novu 2023. godinu - mirnu, sretnu, uspješnu i lijepim događajima ispunjenu!

MORE


FARMAKOL KIDS gumeni medvjedići za žvakanje

  |   autor: PIP   |   15.12.2022.
Visit link

PIP i Farmakol donose savršeno rješenje za pravilnu i učinkovitu probavu u obliku FARMAKOL KIDS gumenih medvjedića za žvakanje s probiotskim kulturama!

MORE


Visit link

Dermapip krema dobila je veliko priznanje u obliku certifikata “Odabrale mame” u studenome, a u prosincu mu je pridodala i nagradu Value4Money.

MORE


Visit link

Od petka 25. do nedjelje 27. studenoga u web shopu www.farmakol.hr možete naručiti sve što trebate ili želite s 20% popusta! Uz besplatnu dostavu!

MORE


Visit link

Koenzim Q10 već je godinama poznat ljepšem spolu kao jedan od ključnih sastojaka anti-age krema i seruma. No, to je samo manji dio zavidnog raspona njegovih iznimnih sposobnosti. Naše tijelo koenzim Q10 treba baš svaki dan.

MORE


Visit link

Proizvod BronhoBalm balzam, jedan od najprodavanijih proizvoda u liniji Farmakol tvrtke PIP, lidera u pčelarskoj industriji u Hrvatskoj, potvrdio je svoju učinkovitost i prepoznatljivost i dobivanjem certifikata “Odabrale mame”.

MORE


Visit link

Ivan Bračić, inovator i lider u pčelarskoj industriji u apisariju Tehničkog muzeja Nikola Tesla, gdje već 24 godine ima stalni postav pčelinjih zajednica, predstavio je strip “Pčelica Pipa i Točkica”, namijenjen roditeljima i djeci te edukativnim ustanovama i ljekarnama.

MORE



Visit link

Aroniju često nazivaju biljkom zdravlja. Taj naziv stekla je zbog brojnih ljekovitih svojstava.

MORE


Koža na udaru izazova ljeta!

  |   autor: PIP   |   13.06.2022.
Visit link

Odmor, ljeto, more i sunce čine čuda za organizam, ali ostavljaju i neželjene promjene na koži. Promjene na koži kreću od potpuno bezazlenih, pa sve do onih koje zahtijevaju ozbiljno liječenje.

MORE


Svjetski dan pčela

  |   autor: PIP   |   20.05.2022.
Visit link

Danas se obilježava svjetski dan pčela!

MORE


Dermapip mast s čajevcem i propolisom

  |   autor: PIP   |   06.05.2022.
Visit link

Lijepo vrijeme i duži dani sa sobom donose češće izlete i uživanje u prirodi i raznim akvitnostima. Međutim, također je sve češća i vidljivija pojava neželjenih promjena na koži i noktima izazvanih gljivicama.

MORE


Probudite energiju u sebi uz pčelinje proizvode

  |   autor: PIP   |   04.04.2022.
Visit link

Sindrom proljetnog umora učestala je pojava, a javlja se zbog naglih promjena vremenskih uvjeta.

MORE


Visit link

Redovito uzimanje dodatka prehrani koenzima Q10, poput Kardiopip kapsula, može u pola smanjiti stopu smrtnosti bolesnika s uznapredovalim zatajivanjem srca.

MORE


Ublažite Post-COVID sindrom uz proizvode iz prirode

  |   autor: PIP   |   18.02.2022.
Visit link

Post-COVID sindrom češće se javlja u osoba koje su preboljele teži oblik bolesti COVID-19, rjeđe i u blažoj formi kod osoba koje su imale lakši oblik bolesti.

MORE