Novosti

Mega doza koenzima Q10 u našim Kardiopip kapsulama koje su sad na akciji 1+1 u Farmakolovom web shopu

Novosti   |   autor: PIP   |   24.11.2022.

Koenzim Q10 već je godinama poznat ljepšem spolu kao jedan od ključnih sastojaka anti-age krema i seruma. No, to je samo manji dio zavidnog raspona njegovih iznimnih sposobnosti. Naše tijelo koenzim Q10 treba baš svaki dan.

Najveći plus koenzima Q10 je što energiju koju smo dobili unošenjem hrane pretvara u energiju koja daje gorivo svim našim stanicama. Ima i funkciju koja spada među najtraženije – pomaže smanjiti osjećaj umora i iscrpljenosti. Štiti stanice od oksidativnog stresa, (p)održava u normali funkciju imunološkog sustava te doprinosi normalnom stanju kože i kose.

Jedini problem vezan uz njega je što se njegova sinteza u tijelu počinje smanjivati nakon 20. godine. Riješiti se može tako da koenzim Q10 unesete u tijelo u orašastim plodovima, ribi, mesu… ili u obliku kvalitetnog dodatka prehrani kao što su naše Farmakol Kardiopip kapsule! Osim što sadrže mega dozu koenzima Q10 (100 miligrama koenzima Q10 u jednoj kapsuli!), dodali smo im i flavonoide iz propolisa i vitamin B1 te tako postigli njihovo trostruko djelovanje – jačaju imunitet, daju energiju i posebno čuvaju srce i krvožilni sustav! Naglašavamo da posebno čuvaju srce, otud im i ime, ali fokus na srce vas ne smije zbunjivati, jer štite baš sve naše stanice i daju energiju cijelom tijelu!

P.S. Trenutno u Farmakol web shopu (www.farmakol.hr) na odličnoj akciji 1 + 1 gratis. Jednu kutiju kupite, drugu Vam darujemo.