BronhoBalm – potpora kod prehlade i gripe

  |   autor: PIP   |   19.10.2020.

Novo na tržištu Balzam na prirodnoj osnovi - za leđa i prsa s eteričnim uljem bijeloga bora i ravensare.

BronhoBalm za prsa i leđa sa nježnim eteričnim uljima odgovor je na potrebe i najmlađih u vrijeme prehlada i izloženosti virusima i bakterijama. Prirodan je i blagotvoran za dišne putove.

Pruža potporu i zaštitu te ublažava tegobe dišnih putova uslijed prehlada, viroza i gripe.

U nježnu podlogu umiješana su najbolja njegujuća biljna ulja, nevena i badema te antibakterijska i antivirusna eterična ulja bora i ravensare koja su zbog blagotvornog i sigurnog djelovanja, temelji primjene aromaterapije za dojenčad i djecu kod olakšavanja disanja, pročišćavanja dišnih putova te smirivanja i olakšavanja kašlja.

Ugodnog je i blagog mirisa, nježan za kožu, lako se razmazuje i brzo upija. Masažom prsa i leđa daje osjećaj olakšanja i ugode.

Ne sadrži mentol, alkohol, sintetske spojeve, parfeme niti mineralna ulja pa je siguran za primjenu kod malih i velikih.

RAVENSARA (ili ravintsara, Cinnamomum camphora ct cineol) - ulje bogato kemijskim spojem cineolom i iznenađujuće je blago i neškodljivo. Snažnog antivirusnog djelovanja, vrlo blago (ne iritira kožu) i pogodno za korištenje i kod djece čini ga jednim od prvih odabira čim se jave znaci virusne infekcije. Uz antivirusno djelovanje, ravensara i olakšava kašalj.

BOR - bijeli bor posebice se preporučuje kod mlađe djece, kao i astmatičara i bronhitičara, izrazito učinkovit u smirivanju kašlja. Djeluje bronhodilatacijski (opušta mišiće bronha čime olakšava disanje), mukolitično (razrjeđuju sluz) te umiruje pretjerani kašalj. Metabolizmom monoterpena nastaju spojevi poput alkohola koji također djeluju antivirusno.

NEVEN - njeguje kožu, umiruje i umanjuje mogućnost iritacije kože uslijed kontakta s eteričnim ulja.

PČELINJI VOSAK - posjeduje antibiotska svojstva, smanjuje otok i bol, ublažava upalni procese. Poboljšava cirkulaciju u tretiranoj zoni, njeguje kožu.

PRIRODNI LANOLIN - najstariji prirodni emulgator, na kožu ima umirujuće i hidratantno djelovanje.

Dostupan je u ljekarnama i Internet trgovini