Med

Med u saću za hotelijerstvo

Med bagrem u saću na stalku.

Med u saću ima antibakterijsko, antivirusno i antigljivično svojstvo. Odlikuje se izvanrednim okusom zbog prisustva raznih tvari poput eteričnih ulja, propolisa u tragovima, peludnih zrnaca i voska. Žvakanje saća preporučljivo je u slučajevima upale grla i sinusa, a pomaže i u prevenciji  karijesa i bolesti desni.

Med u saću je potpuno sterilan, a mlado saće puno vitamina, naročito vitamina A. Žvakanje meda u saću služi za prevenciju prehlada i raznih alergija. Med u saću proizvodi se s jakim pčelinjim društvima, na dobroj paši biljaka koje daju svijetli med koji sporije kristalizira, a to su najčešće bagrem i kadulja.


Saće je u osnovi pčelinji dom, pčele u njega donose svoju hranu – nektar, cvjetni prah i propolis. Med u saću je originalni oblik meda jer nije vrcan. Zbog njegovog sastava, ljekovitosti i bogate arome preporučuju ga ne samo pčelari nego i farmaceuti i fitoterapeuti.

Sastojci
med bagrem u saću

Pakiranje
Jedan okvir bruto cca 2,7 kg

Dodatna informacija
Minimalna narudžba  3 okvira
U mogućnosti smo ponuditi adekvatni stalak za posluživanje tijekom trajanja doručka te drvene žlice za med.

Za upite ili dodatne informacije možete nas kontaktirati na: mario.lovric@pip.hr ili 01/ 55 03 080.