Novosti

Ministrica Dalić u posjetu Poduzetničkoj zoni Pisarovina!

Novosti   |   autor: PIP   |   10.11.2017.

Povodom 1. Susreta poduzetnika općine Pisarovina tvrtku PIP posjetila je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić koja se tom prigodom upoznala s poslovanjem i proizvodnim procesima.

U četvrtak 09. rujna 2017. povodom dana općine Pisarovina i njenog zaštitnika sv. Martina Biskupa organiziran je Prvi susret poduzetnika općine Pisarovina koji su inicirali općina Pisarovina zajedno s tvrtkama KMC d.o.o., Mihoković d.o.o. i PIP d.o.o.



Susret je započeo u tvrtki PIP koja se u rujnu 2012. g. među prvima preselila u općinu Pisarovina,  zapošljava 40 ljudi a ujedno je i najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj.



Ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, član Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Davorin Štetner, te brojni poduzetnici i gosti su se nakon druženja i razgleda pogona u PIP-u uputili na polaganje kamena temeljca za proizvodni pogon tvrtke Mihoković d.o.o. te u obilazak tvornice KMC d.o.o.